29 Eylül 2009 Salı

Mutluyum

Mutluluğumun sebebi yeni insanlar olabilir ya da direkman değişikliktir bilmiyorum ama ben feci mutluyum şu günlerde. hatta 5 yıl aradan sonra düzenli ev ödevi yapıyorum. örtmen geldi ödevime baktı ve aferim bakışıyla sırtıma elini koydu ve diğer tarafa geçti. Süper bi histi bu, geçen sene aynı dersin başka bir hocası "Hasan benim dersimden geçirtmiyicem seni." diyordu.

24 Eylül 2009 Perşembe

Okul

Okulun ilk günüydü bugün. Okulumu değiştirmiştim ben, ilk defa sıraya oturdum yeni okulumda. Sınıfım güzeldi, sınıftaki insanlar güzeldi. Mutluyum lan.

22 Eylül 2009 Salı

Doğum günüm

Bu gün 17 oldum :') Pasta yaparlarsa bu gün ne ala, yapmazlarsa olay çıkarırım. zira pasta önemli.

20 Eylül 2009 Pazar

Alice is dead

Newgrounds'u karıştırırken bulduğum bir adventure oyunu. Tavsiye ediyorum oynayınız efenim. Ayrıca bölüm bölüm gelecek oyun şimdilik Episode 1 var.

Bayram :)

Bugün bayram, herkesin bayramı kutlu olsun. Sevdiğiniz insanlarla görüşün, büyüklerinizi ziyaret edin. En önemlisi bayramın tadını çıkarın.

Bayram namazı

Sabah namazında hocanın konuşması feci şekilde sırıtmama sebep oldu. Kendisi mp3ü bayağı bir kötüledi, sanatçıların fitne ficuruna alet oluyormuş gençler mp3 sayesinde, bazı noktalarda haklılık payı var ama genel itibariyle yanlış. Senin canın sağolsun hocamcım yaa.

İyi bayramlar.

19 Eylül 2009 Cumartesi

Myspace ve Lastfm kapatılmış

Kendinizi hazırlayın, beklemediğiniz bir anda suratınıza engel çarpabilir. Opendns olduğundan dolayı problem yaşamıyorum ben ama nereye kadar OpenDns ? Protesto edilmesi gereken bir sansür saçmalığı devam ediyor. En sonunda siteler bize afedersiniz siktiri çekicekler, istedikleri sitelerde takılıcaz eğleniçez, ahlakımızı geliştiriçez. Aklıma gelmişken youtube açıldı mı ?

Kafalarına göre engellesinler, çok merak ediyorum gerekçe olarak ne gösterilecek ya da gerekçe gösterilecek mi ?

Durmak yok, sansüre devam, hatta wikiyi de engellemek lazım, zira gereksiz bir site, evinizde meydan larus mu yok onları okuyun hıyarlar.
Ayrıca bu siteler gençlerimizin fiziksel ve ahlaki gelişimini de bozar bu siteler. Gençler müzik dinleyip dinden imandan çıkıyor, yabancı ülke özentisi oluyorlar. Ahlakları bozuluyor evet Allah kahretsin o siteleri. Headbang kambura sebep oluyor, rapçilerin el hareketleri yüzünden parmaklarda kireçlenmeler vs.

Ben 3 yıl boyunca ne oynadım ?

Ekran kartım çok dandik benim, GeForce Fx5200. Yeni oyunlar oynamak istiyorum, tabi isteğim kursağıma takılıyor ekran kartım yüzünden. Neyise dün düşündüm ben biraz ben ne oynadım 3 yıl boyunca diye, şunları oynamışım:

- Company Of Heroes
- Call of Duty 2
- Half-Life 2(Portal, episodelar vs.)

Şaşırdım yani, 3 yıl boyunca sadece 3 oyun oynamak. Aslında simetrik olmuş, güzel olmuş eheh.

(Bilgisayarcı soyucam yarın, Red Alert 3 multi atarız.)

Üretkenlik çipi

Herkesde bulunan bir parçadır üretkenlik çipi, insanın algısına göre, zevklerine göre, arzularına veyahut ihtiyahçarına göre vicudunun farklı yerlerinde bulunabilir mesela beyinde olabilir, parmaklarda olabilir, ağızda olabilir, bacaklarda olabilir, ensenizden içeri nanobotlarla enjekte edilmiş şekilde hareket halinde olabilir hatta duygularda dahi olabilir üretkenlik çipi, üzüntüden kendinizi yediğinizde boşalmak istersiniz duygularınızı şiire dökersiniz bu sayede şiiri üretmiş olursunuz işte. Demem o ki herkesin farklı bir bölgesindedir bu üretkenlik çipi. Aslına bakarsak ben kendi üretkenlik çipimin tam olarak neremde olduğunu pek bilmiyorum ama keşfetmeyi umuyorum, hatta niyetlendim keşfedicem. Ha bu demek değil hiç birşey üretemiyorum ara sıra birşeyler ürettiğim oluyor tabii ama şans eseri bir üretkenlik oluyor bu, çünkü tam olarak neyimin ilham robotlarıyla etkileşime girdiğini bilmiyorum.

Söylediğim gibi ilham robotlarıyla neyimin iletişime geçtiğini bulucam, o sırra vakıf olmak için gerekirse lazerlerimi bile kullanırım.

Kötü emellerim var

Sonunda blog isminde karar kıldım ve bunu açtım. Güzel oldu ehehehehheeiheh. (Sinsice gülmek.)